....

Design

...

Marketing

.

Development

...

Support

...

over ons

HET BEDRIJF

Opgericht door Simal Yilmaz, Managing Director

Wij geloven in duurzame partnerschappen. Waar iedereen baat bij heeft. Daarom bieden wij bijna 300 apparaten, houden de eeuwige, meest diverse opleidingsmogelijkheden, een bovengemiddeld Peis geld, een breed scala aan producten, aanpasbare bekleding en borduurwerk, breed scala aan accessoires en de samenwerking met uitstekende partners. We zijn ook van mening dat we elke eis afzonderlijk moeten overwegen. En dat je altijd moet evolueren. Daarom adviseren wij u al tijdens de conceptie van uw plant. En bied trainingen en vervolgopleidingen aan – in de gym80 Academy.

Waarom GYM80

Waar kunt u op rekenen?

In 1980 begonnen we met het schrijven van het verhaal van een volledig nieuwe kwaliteit van de training. Op dat moment stonden economische gedachten niet op de voorgrond. De motivatie was simpelweg om de training beter, leuker en efficiënter te maken. Deze incentive is nog steeds geldig en is terug te vinden in al onze producten. Uitstekende biomechanica, nauwkeurig vakmanschap, helder ontwerp – alles wat met gym80 te maken heeft80 heeft zijn oorsprong in 1980 en is sindsdien onderdeel geweest van het gym80 DNA.

Bekleding en kleuren.

Selecteer Custom made voor uw eigen ontwerp. Kies uw bekleding en naden. Op verzoek kunnen we ook het logo van uw bedrijf of instellingen in de bekleding borduren. Conform uw wensen maken wij een uniek product.

Marketing

Krachttraining geniet de laatste tijd steeds meer populariteit - en ook bij vrouwen en mannen! De nieuwe trend voor vrouwen is de overgang van cardio naar krachttraining. Meer en meer vrouwen zijn enthousiast over een gedefinieerde spiergroei.

Heavy metal

We gebruiken tot 4 mm dik staal voor onze frames en tot 15 mm dik staal voor onze panelen. In grote mate wordt het speciaal voor ons geproduceerd volgens onze specificaties.

Support

Nauwkeurig tot op de punt, De lasrobots.